Πολιτικη

Πολιτικοί, παρασκήνιο και κινήσεις με... νόημα στην Κοκκίνου! (video, photos)

Oι ρεπόρτερ του Arcadia 938 βρέθηκαν στο χορό του επιμελητηρίου, κατάφεραν να πάρουν τα μάτια τους από την εντυπωσιακή Κοκκίνου και εντόπισαν παρασκήνιο με ενδιαφέρον στα πρώτα τραπέζια της εκδήλωσης.

Σημασία έχει να ξέρεις που να κοιτάξεις... Παυλής, Σμυρνιώτης, Τσιαμούλος, Τζιούμης, Γιαννακούρας, αλλά και οι βουλευτές Κωνσταντινόπουλος, Βλάσης, Παπαηλιού, έζησαν από κοντά την υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο πρόεδρος Μπουντρούκας και οι συνεργάτες του.

Πρώτα απ όλα, θερμά συγχαρητήρια στον άνθρωπο που τοποθέτησε τους προαναφερθέντες στον χώρο! Αποφεύχθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι λίγο... άβολο το να περνάς κάποιον γενεές 14 στο δημοτικό συμβούλιο και λίγα 24ωρα αργότερα να τρως στο διπλανό τραπέζι ανταλλάσσοντας χειραψία και χαμόγελα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι αλιεύσαμε: Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, έφτασε στο "Σανσετ" λίγο πριν από τις 11. Διέσχισε γρήγορα την αίθουσα, αντάλλαξε 1-2 χειραψίες και κάθισε σε τραπέζι με πολλούς δημοτικούς συμβούλους. Ασχολήθηκε για αρκετή ώρα με το κινητό του, το οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να τραβήξει ένα ολόκληρο τραγούδι της Κοκκίνου, το "πες μας τι πίνεις"! Κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι όπου βρισκόταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μαζί με το Γιώργο Μποροβήλο. Συζήτησε με τον Αρκά βουλευτή, ενώ αντάλλαξε χειραψία με τον πρόεδρο του Αστέρα, δίνοντας του το χέρι της καρδιάς, έστω και αν τις προηγούμενες ημέρες δεν έδειξε ικανοποιημένος από όσα είπε στον Αρκαδία 938 ο Καϋμενάκης. Α να μην ξεχάσω. Όχι, δε ζήτησε από τους διοργανωτές να λείπουν οι δημοσιογράφοι συγκεκριμένων ΜΜΕ, προκειμένου να παραστεί στη γιορτή! Εξακριβωμένο!

Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιωτης μιλούσε με φίλους όταν μπήκε ο Δημητρης Παυλης. Όταν επέστρεψε στο τραπέζι του, διαπίστωσε ότι τους χώριζαν μόλις δυο θέσεις, 1 μέτρο δηλαδή, οπότε του έδωσε το χέρι σε μια φαινομενικά ζέστη χειραψία. Υπάρχει βίντεο, άρα μπορείτε να κρίνετε. Ο πρώην χαιρετά τον νυν δήμαρχο. Ίσως η σκηνή να επαναληφθεί στο κοντινό μέλλον, με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί! Ισως... Ο Σμυρνιωτης ήταν απολύτως άνετος, με κομπολόι όταν άρχισαν τα ζεϊμπέκικα και με ένα πούρο το οποίο του πρόσφεραν λίγο νωρίτερα στο λαϊκό πρόγραμμα.

Ο Νίκος Τσιαμουλος είχε έρθει από νωρίς και είχε δημιουργήσει τα δικά του "πηγαδάκια". Χαμογελαστός, ευδιάθετος, κινητικός, είχε συζήτηση με πολύ κόσμο. Κερδίζει τις εντυπώσεις με το ντύσιμο του αλλά και με το ότι αποχώρησε πολύ αργά από την εκδήλωση. Περίπου την ίδια ώρα με τον Σμυρνιώτη, δείχνοντας ότι έχουν τις μεγαλύτερες αντοχές (;)! Λέτε να πρόκειται για σκηνή από τα προσεχώς; Παρουσία των δυο σε δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών; Οι πληροφορίες τους τούς δίνουν αισιοδοξία για ένα τέτοιο σενάριο.

Ο Κώστας Τζιουμης εντελώς ακομπλεξάριστος και με χιούμορ, επισκέφτηκε τραπέζια καλών φίλων, ενώ έδειξε να απολαμβάνει το λουλουδοπόλεμο, βρισκόμενος 1-2 φορές στο επίκεντρο βολών από γαρύφαλλα.

Πάμε και στους βουλευτές οι οποίοι ήταν έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που τους έκαναν όσοι τους πλησίαζαν.

 

Ο Οδυσσέας, ήταν ντυμένος σπορ και είχε στη φαρέτρα του απίστευτες ατάκες για τα πολιτικά θέματα! Άλλοι τις χαρακτήριζαν θανατηφόρες, άλλοι άκρως χιουμοριστικές και με νόημα.

Ο Βλάσης απολάμβανε τη βραδιά παρατηρώντας με ενδιαφέρον κάθε κίνηση στο χώρο. Μετρημένος και χωρίς επισκέψεις σε άλλα τραπέζια. Αποχώρησε σχετικά νωρίς σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ιδιαίτερη αναφορά μπορεί να γίνει στον εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο αναζήτησαν ακόμα κ οι τραγουδιστές! Το ντύσιμο του Γιώργου Μποροβηλου, χαρακτηρίζεται από το άψογο γούστο που διαθέτει! Οι χορευτικές του ικανότητες δεν αμφισβητήθηκαν λεπτό από κανέναν. Κοινωνικότατος και προσιτός όσο ελάχιστοι.

Αφήνουμε εκτός κειμένου όσους βρίσκονταν σε σημεία με τα οποία δεν είχαμε οπτική επαφή. Γιατί και τα ραντάρ του 93,8 έχουν τα όρια τους...

Πάντα τέτοια κύριοι! Να περνάτε καλά εσείς, να έχουμε δουλειά εμείς!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.