Πολιτικη

winamp wmp real qt

Οδυσσέας: "Άμεσα να υλοποιηθεί το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα"

O Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης στα Πούλιθρα.

"Περισσότερα από τρία χρόνια μετά από την ένταξή του στο ΠΔΕ, κατά τη θητεία μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα θα δημοπρατηθεί. Ελπίζω να υλοποιηθεί άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις."

 

Την ικανοποίησή του για την δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας εξέφρασε ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Το έργο, που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων, εντάχθηκε στο ΠΔΕ με προϋπολογισμό 462.420 ευρώ κατά τη θητεία του κ.Κωνσταντινόπουλου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης το 2014.

 

Η δημοπράτησή του υπεγράφη μόλις στις 22 Μαρτίου του 2018, περισσότερα από τρία χρόνια αργότερα, και ύστερα από αρκετές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προσπάθειες του κ. Κωνσταντινόπουλου. "Ελπίζω τώρα να επισπευσθεί η υλοποίηση του έργου, ώστε να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των κατοίκων και να εξαλειφθούν τα υφιστάμενα προβλήματα το συντομότερο δυνατό", τόνισε σε δήλωσή του ο Βουλευτής.  

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.