Πολιτικη

"Διακαής πόθος του κ. Τατούλη είναι η διατήρηση της καρέκλας"

"Η στήριξη του κ. Τατούλη από το ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του" σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

"Τα όσα δήλωσε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο πρόσφατα ο κος Τατούλης, περί στήριξής του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του και φανερώνουν τον διακαή πόθο του για τη διατήρηση της καρέκλας του Περιφερειάρχη με κάθε τρόπο.

 

Θέλουμε να διαμηνύσουμε στον κο Τατούλη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη διακυβέρνηση της χώρας με καθαρή εντολή του Ελληνικού λαού να απαλλάξει τη χώρα από τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σε αυτή την πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο.

 

Οι παθογένειες αυτές έχουν να κάνουν με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και ο κος Τατούλης είναι ένας από τους εκφραστές του.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρραγές μέτωπο για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για να φέρουν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια στη πολιτική ζωή της Περιφέρειας, στοιχεία με τα οποία δεν συνάδει η μέχρι τώρα πρακτική με την οποία πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κος Τατούλης.

 

Καλούμε όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να συνδράμουν στον αγώνα αυτόν, προκειμένου να κάνουμε πράξη, τα όσα με τόση αποφασιστικότητα οι κοινωνικοί φορείς και η ίδια η κοινωνία κατέθεσαν ως προτάσεις, για μία αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας, στις εργασίες του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη."

 

 

Τρίπολη 4-4-2018 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.