Πολιτικη

Στάϊκος: Κινήσεις με.."νόημα" και πολλούς αποδέκτες

O Χρήστος Στάικος, γνωστό στέλεχος του Σύριζα με καταγωγή από την Τρίπολη της Αρκαδίας, στέλνει "μηνύματα" προς πάσα κατεύθυνση, μέσω των social media

O πρώην Πρόεδρος του οργανισμού Εnterprise Greece- δηλαδή του αρμόδιου εθνικού φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών-, προχώρησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε έναν άτυπο "απολογισμό" της δραστηριότητάς του, κατά την προηγούμενη περίοδο.

 

Ο κ. Στάικος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του στις 26 Μαρτίου,  διασαφήνισε, σε επικοινωνία του με δημοσιογράφο του arcadia 938,  τους λόγους της παραίτησής του από τη συγκεκριμένη θέση.

 

Eιδικότερα, η παραίτηση ήταν επιβεβλημένη από το νόμο, τουλάχιστον δεκαοκτώ μήνες πριν τις επόμενες εθνικές εκλογές, προκειμένου να υπάρχει το δικαίωμα της υποβολής βουλευτικής υποψηφιότητας. Αυτό ισχύει για όλους όσους καταλαμβάνουν θέση διοίκησης σε φορέα του ευρύτερου ελληνικού δημοσίου.

 

Οπωσδήποτε, η κίνηση αυτή από την πλευρά Στάικου, δηλώνει, τουλάχιστον, "διαθεσιμότητα", σχετικά με τα στελέχη που θα επιλεγούν για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εθνικές εκλογές-καθώς είναι βέβαιη η υποψηφιότητα των νυν βουλευτών, εκτός αν οι ίδιοι δεν την επιθυμούν.

 

"Ανοιχτό" ενδεχόμενο και, παράλληλα, ερώτημα αποτελεί, φυσικά, το γεγονός αν ο κ. Στάικος θα επιθυμούσε να θέσει υποψηφιότητα στην Αθήνα ή την Αρκαδία..

 

Ακούστε  ΕΔΩ τι είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8 o Xρήστος Στάικος

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.