Πολιτικη

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.

Αναποφάσιστοι είναι το 23,8% των ψηφοφόρων, ενώ συγκεντρώνοντας και τα ποσοστά του λευκού ή άκυρου και των ψηφοφόρων που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν ή που δεν απαντούν το σύνολο των ψηφοφόρων, το ποσοστό αυτών που δεν εκφράζουν πρόθεση ψήφου ανέρχεται στο 41,7%.

Σχετικά με τα θέματα της οικονομίας και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το χρέος, η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, και μάλιστα διακομματικά (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) κρίνουν ως πολύ σημαντική τη ρύθμιση του χρέους.

Ειδικότερα σε ποσοστό 62% δηλώνουν πως η ρύθμιση του χρέους είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και τη χώρα και 19% ως αρκετά σημαντική.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται σε 69% και 19%, ενώ στους ψηφοφόρους της ΝΔ στο 65% και 16%.

Σημειώνεται ότι έρευνα ήταν πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 12 έως 15 Απριλίου.

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.