Πολιτικη

Ριζικές αλλαγές φέρνει η διάνοιξη δρόμου στη Μεταμόρφωση

Παρόντος του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου, κ. Βόσνου, συζητήθηκε στη δημοτική κοινότητα Τρίπολης, στις 25 Απριλίου 2018, το έργο διάνοιξης δρόμου πίσω από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, στην οδό Αταλάντης.

O κ. Βόσνος είπε πως "Η διάνοιξη του δρόμου στη Μεταμόρφωση θα οδηγήσει σε γκρέμισμα σπιτιών αλλά και σε παρέμβαση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας".

Τέλος, ο κ. Βόσνος είπε, μεταξύ άλλων, πως, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων και υπάρχει μια άτυπη συνεννόηση με ιδιοκτήτες που πιθανόν θα θιγούν από το έργο. 

Από τη συζήτηση που διεξήχθη στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, προέκυψε πως οι ιδιοκτήτες φέρονται να επιθυμούν τη συνεννόηση με τη δημοτική αρχή για να προχωρήσει το έργο. Προφανώς, διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, αν θεωρήσουν πως δεν καλύπτονται από τις προσφερόμενες εκ του δήμου αποζημιώσεις για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις.

Πιθανότερη, ωστόσο, εμφανίζεται να είναι η διαδικασία εξωδικαστικού διακανονισμού μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.