Πολιτικη

Σε δύσκολη θέση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης

Οι λανθασμένοι χειρισμοί του προέδρου του συλλόγου έχουν φέρει σε δύσκολη κατάσταση τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης.

Οι λανθασμένοι χειρισμοί του ΔΣ του ΚΣ Τρίπολης έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση τον ιστορικό Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης. Οι χειρισμοί του Προέδρου του συλλόγου και αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Ρουμελιώτη οδηγούν το σύλλογο σε μονοπάτια επικίνδυνα. Με επιστολή που έστειλε η Διοικούσα Επιτροπή της Γ' ΚΟΠ στο Δασαρχείο Τρίπολης, επισημαίνει τα προβλήματα και ζητάει να πράξει τα δέοντα. Διαβάστε την επιστολή :

 

Πρέπει να συμπληρώσουμε ότι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στους κυνηγούς της Τρίπολης και μάλιστα πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται για πιο λόγο πλήρωσαν 11,5 ΕΥΡΩ για μια δωρεά για την οποία δεν ενημερώθηκαν. Η λέξη δωρεά βέβαια μπήκε στην απόδειξη εκ των υστέρων όπως θα δείτε στις φώτο που ακολουθούν. Το δασαρχείο δεν ενέκρινε την περσινή έκτακτη εισφορά και θεώρησαν "έξυπνο" οι διοικούντες στο σύλλογο να περάσουν το ίδιο ποσό ως ΔΩΡΕΑ....

 

 

Υπογράφει ο πρόεδρος του ΚΣ Τρίπολης, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και έκπτωτο μέλος της Γ' ΚΟΠ απόδειξη είσπραξης χρημάτων για άδεια θήρας με ποσό ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 11,50 ΕΥΡΩ.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να εκδώσουν άδεια παίρνοντας χρήματα από τους κυνηγούς για έκτακτη εισφορά η οποία όμως δεν είχε εγκριθεί από το δασαρχείο, αποφάσισαν να βγάλουν την πρόταση ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και να την κάνουν ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ihunt.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.