Πολιτικη

"Σκοτώθηκαν" Βενιζέλος και Κωνσταντινόπουλος

Eσωκομματικές διαταραχές εκδηλώθηκαν με το "ναι" του Ευάγγελου Βενιζέλου στη ρύθμιση για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κ. Βενιζέλος με τοποθέτησή του στην Επιτροπή για ανθρώπινα δικαιώματα σημείωσε πως διαχρονικά τάσσεται υπέρ της νομολογίας του Δικαστηρίου που έχει αναγνωρίσει αυτό το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια.

 

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως "η προστασία των δικαιωμάτων και ο σεβασμός της νομολογίας πρέπει να είναι η γραμμή μας. Δεν πρέπει να γινόμαστε θύματα κοινωνικής και επικοινωνιακής υποκρισίας".

 

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που σχολίασε στο twiter :

"Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω "ύμνους" των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να "χτίζεις" στην Καθημερινή  και Πέμπτη να "γκρεμίζεις" στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!"

 

Από το Γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου έγινε το ακόλουθο σχόλιο: "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού". Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. 

Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή."

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.