Πολιτικη

winamp wmp real qt

Συνεχίζονται τα πυρά Βενιζέλου στον Κωνσταντινόπουλο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το περιβάλλον του κ. Ευαγγελου Βενιζέλου τις καυστικές παρατηρήσεις κατά του κ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου λόγω της επιλογής του δεύτερου να επικρίνει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη του στο νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γίνεις.

Ο κ Παναγιωτης Ρηγας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου, σχολίασε χαρακτηριστικά στο Facebook: 

"Ο ένας ήταν ο πολυμήχανος Οδυσσέας, ήρωας του Ομηρικού έπους της Οδύσσειας. Ο άλλος είναι ο αμήχανος Οδυσσέας, ήρωας του έπους που ο ίδιος φιλοδοξεί να συνθέσει για τον εαυτό του.

Ο ένας μηχανευόταν και εφεύρισκε λύσεις για να ξεπερνά κολοσσιαία εμπόδια και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο άλλος με τακτικισμούς και φτηνά κολπάκια αγωνίζεται να γευτεί καρπούς από τα ψηλά κλαδιά του δέντρου της πολιτικής. Το ανάστημά του όμως (το πολιτικό εννοώ) δεν του το επιτρέπει και αυτό τον κάνει πιό αμήχανο!"

 

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και την τοποθέτησή του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.