Πολιτικη

winamp wmp real qt

Οδυσσέας: Να μη γίνει "γιοφύρι της Άρτας" η λίμνη Λάδωνα

Έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα έργα στη Λίμνη Λάδωνα, που είχαν υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014. 

"Να μην διαρκέσει άλλα τέσσερα χρόνια η προκήρυξη και η υλοποίησή τους", δηλώνει ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, εγκρίθηκε επιτέλους από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Γορτυνίας για την υλοποίηση των «Έργων προσέλκυσης επισκεπτών στη Λίμνη Λάδωνα». Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 24 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Η ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου έρχεται ένα μήνα μετά από τη δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου, ότι για τις καθυστερήσεις ευθύνεται εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παρ’όλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστούν άλλα τέσσερα χρόνια για την υλοποίηση του έργου. Οι πολίτες της Γορτυνίας ζητούν να γίνει άμεσα η δημοπράτηση του έργου και να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό. Όχι άλλες καθυστερήσεις, που θα φέρουν περαιτέρω ερημοποίηση της περιοχής!

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.