Πολιτικη

winamp wmp real qt

Αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο Μεγαλόπολης

"Ελπίζω η διαδικασία υλοποίησης του έργου να προχωρήσει πλέον με ταχείς ρυθμούς", δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Εγκρίθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε χαρακτηριστικά: 

"Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης της πίστωσης κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση  του έργου "Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης". Καθορίστηκαν και οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 23 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα που οι κάτοικοι μου είχαν καταθέσει σε πολλές συναντήσεις μας. Την τελευταία τριετία, μέσα από ερωτήσεις μου στη Βουλή, ζήτησα επανειλημμένα από τους αρμόδιους Υπουργούς την επίσπευση της υλοποίησης του έργου, για να έχουν τα παιδιά σε κάθε γειτονιά της Μεγαλόπολης πρόσβαση σε μία από τις κύριες πηγές ψυχαγωγίας τους.

Ελπίζω η διαδικασία υλοποίησης του έργου να προχωρήσει πλέον με ταχείς ρυθμούς, ώστε οι παιδικές χαρές να παραδοθούν σύντομα στα παιδιά της Μεγαλόπολης, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας".

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.