Πολιτικη

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα 17 Μαΐου.

"Σας καλούμε την 17η  Μαΐου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα: 

1.Υποβολή πρότασης με τίτλο "Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αρκαδίας 2018-2019", στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ)".

2.Πραγματοποίηση θρησκευτικής εκδήλωσης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το μαρτυρικό θάνατο των Πολιούχων της πόλης Νεομ. Δημητρίου & Παύλου στις 22/5/2018. 

Η Συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω του ότι η υποβολή της πρότασης με τίτλο "Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αρκαδίας 2018-2019", πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις  21/5/2018  ηλεκτρονικά και η ημερομηνία που πραγματοποιείται η εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το μαρτυρικό θάνατο των Πολιούχων της πόλης Νεομ. Δημητρίου & Παύλου    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ"

 

 

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.