Πολιτικη

Οργή Τσιαμούλου - Τζιούμη για τη Δημοτική Αρχή

 Eλλείψεις και καθυστέρηση όσον αφορά τελετή τιμής και μνήμης για την Εθνική Αντίσταση καταγγέλλουν με δημοσιεύσεις τους οι κ. Τζιούμης και Τσιαμούλος στις 20 Μαΐου 2018

Ειδικότερα, οι δυο επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, ανέφεραν τα εξής:

 

Σχόλιο κ. Νίκου Τσιαμούλου

"Δε έφτανε η τεράστια καθυστέρηση της τέλεσης τιμής και μνήμης για την Εθνική Αντίσταση και τους απαγχονισθέντες πατριώτες από τα γερμανικά στρατεύματα από την Δημοτική Αρχή, ξέχασαν να βάλουν και έναν δίσκο Μνημοσύνου.

Τόσο πολύ τους τιμάει η Δημοτική Αρχή.Όταν όμως ξεχνάς το παρελθόν και δη ιστορικά γεγονότα, πως θα πορευτείς στο μέλλον?"

 

Σχόλιο κ. Κώστα Τζιούμη

"Επιμνημόσυνη δέηση για τους δέκα αντιστασιακούς πατριώτες που απαγχονίστηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 15 Ιανουαρίου 1944. Τιμή και δόξα στους ήρωες. 

Δυστυχώς η δημοτική αρχή,για άλλη μια φορά,αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Αφενός έκανε το μνημόσυνο 4 μήνες αργότερα,αφετέρου ξέχασε να βάλει κι ενα δίσκο μνημοσύνου. 

Ασέβεια για τους νεκρούς ήρωες, προσβολή για τους συγγενείς τους,ντροπή και διασυρμός για την ιστορία μας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.