Πολιτικη

Εγκρίθηκε η ανέγερση κτιρίου παροχής συσσιτίων

Για το πολυαρθωτό έργο της Περιφέρειας στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη (23/05).  

Ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε συγκεκριμένα: "Υλοποιούμε συνεχώς νέα έργα σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, υπηρετώντας με δυναμική και απόλυτη συνέπεια το στρατηγικό αναπτυξιακό μας σχεδιασμό'. 

Ειδικότερα, για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την ανέγερση κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό. 

Η Περιφέρεια υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα χρηματοδοτήσει και θα υλοποιήσει το έργο αυτό ούτως ώστε να συνδράμει στη σημαντική κοινωνική υπηρεσία που προσφέρει ο Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.