Πολιτικη

"Απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Σμυρνιώτη"

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Φιλικών, του Συλλόγου Αμφιθέα και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, εκφράζοντας τη δίκαιη αγανάκτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και της Τρίπολης γενικότερα, καταδικάζουν εντονότατα τις απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην δημάρχου κ. Σμυρνιώτη.

Συγκεκριμένα, ο κος Σμυρνιώτης την Πέμπτη 17-05-2018 δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι αν βρισκόταν σήμερα στο τιμόνι του Δήμου θα μετέφερε τα σκουπίδια του παράνομου Χ.Α.Δ.Α. της Αγίας Τριάδας και του παράνομου Χ.Α.Δ.Α. του Αγίου Βλάση στο Πλάτωμα, στα πλαίσια της αποκατάστασης. Επίσης, με θράσος προχώρησε στη δήλωσή του και είπε ότι εκεί επιπλέον μπορούν να φιλοξενηθούν τα σκουπίδια που θα παραχθούν τους επόμενους 12 μήνες, έως ότου ολοκληρωθεί το ΣΔΙΤ, το οποίο πολεμούσε πολιτικά.

Τα Δ.Σ. των  παραπάνω Συλλόγων ενημερώνουν τους δημότες ότι η υλοποίηση τέτοιων απαράδεκτων σκέψεων παραβιάζουν κατάφορα το Σύνταγμα, την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και όλες τις υπ’ αρ. 2973/2010 Σ.Τ.Ε., 2880/2017 Σ.Τ.Ε., 642/2011 Πρωτοδικείου Τριπόλεως, 55/2017 Πρωτοδικείου Τριπόλεως, δικαστικές αποφάσεις

Όλες οι παραπάνω δικαστικές αποφάσεις, που με θυσίες και τεράστιους αγώνες κέρδισαν οι αναφερόμενοι φορείς, είναι για να προστατεύσουν την προσωπικότητα των πολιτών, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Μήπως εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα; 

Οι δηλώσεις και οι προθέσεις του κ. Σμυρνιώτη στην κρίση του κόσμου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ "Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ" &

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑ"Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ" &

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.