Πολιτικη

Πιθανό σενάριο υποψηφιότητας Βλάση για την Περιφέρεια!

Αυτό φέρεται να εξετάζει δημοσκόπηση που διενεργείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από γνωστή ανάλογη εταιρεία.

 Ειδικότερα, οι πολίτες που συμμετέχουν στην τηλεφωνική αυτή έρευνα, καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ τεσσάρων ονομάτων πολιτικών, σχετικά με το ποιον θα έπρεπε να στηρίξει η Ν.Δ. στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

 

Και ενώ τα τρία ονόματα ήταν, λίγο πολύ, γνωστά- ο νυν Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας-, ήρθε να προστεθεί το όνομα του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Κώστα Βλάση, προκαλώντας εντύπωση.

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επίσημα, δεν σχολιάζει καν την ύπαρξη τέτοιας δημοσκόπησης, αλλά υπάρχουν πολίτες που ήδη έχουν συμμετάσχει σε αυτήν.

 

Αν δεν πρόκειται περί.."οργανωμένης φάρσας", γεγονός μάλλον απίθανο, η δημοσκόπηση φαίνεται πως έχει στόχο να διερευνήσει τις διαθέσεις των πολιτών που ψήφισαν Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Πελοποννήσου.

 

Προφανώς, όπως μπορούμε να δούμε από τα ονόματα, εκπροσωπούνται όλες οι "τάσεις" που απαντώνται στη σύγχρονη Ν.Δ., ενώ διαγράφεται ένα δύσκολο αλλά όχι απραγματοποίητο σενάριο: Να τεθούν αντιμέτωποι οι κ. Τατούλης και Βλάσης για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.