Πολιτικη

"Αποκαλύφθηκε η ταύτιση Πατσαρίνου - Αλειφέρη"

"Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη", ανακοίνωσε μέσω δελτίο τύπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

"Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη, μετά τις σημερινές δημόσιες ανακοινώσεις τους και τη στάση τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Η αγωνιώδης προσπάθειά τους να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία τους οδηγεί σε κενού περιεχομένου δηλώσεις, που αποκαλύπτουν την άγνοιά τους, και τους οδηγεί σε πλήρη αποκοπή από τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου γενικότερα. 

Με τη στάση τους αυτή προσβάλλουν τους πολίτες, καθώς ο μεν κ. Πατσαρίνος έχει εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και «αλληθωρίζει πολιτικά» με προκλητικό τρόπο, η δε κα Αλειφέρη συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο παρότι δεν ασκεί αρμοδιότητες και δεν υπηρετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ως υποψήφια με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Η "εμμονή" της μάλιστα για την "καρέκλα" την εμποδίζει να φανεί πολιτικά συνεπής και να παραιτηθεί. 

Τους αφήνουμε στην κρίση των Μεσσηνίων πολιτών".   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.