Πολιτικη

Τατούλης: Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που δίνουν το δικό τους αγώνα στις Πανελλήνιες εξετάσεις έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο κύριος Τατούλης τόνισε ότι "εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές τους. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο αυτό αγώνα τους στους ίδιους, στις οικογένειές τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που τους έμαθαν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες της ζωής. Η διαρκής προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι μαθητές τις περασμένες χρονιές αποτελεί ίσως το σημαντικότερο μάθημά τους που θα τους  οδηγεί στο μέλλον και αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους, αλλά και αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, ακόμη και όταν μπορεί να φαίνεται μάταιο, τότε μόνο επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι που θέτει ο καθένας".

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.