Πολιτικη

Παυλής: Καταθέτω άμεσα μηνύσεις κατά αιρετών

Διαδικαστικής φύσεως ζητήματα αλλά και κριτική σε πρακτικές υπηρεσιών του Δήμου, περιελάμβανε η διαδικασία των ερωτήσεων προς τη Δημοτική αρχή Τρίπολης

Θίχτηκαν ζητήματα όπως η εγκατάλειψη της πόλεως και των χωριών εξαιτίας της ολιγωρίας την Δημοτικής Αρχής , η εν εξελίξει διαδικασία προσωρινής, μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, η άδεια για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων, οι δαπάνες της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης για αποζημιώσεις δικηγόρων και η κατάσταση της Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης.

Όσον αφορά το θέμα του Μεγαβουνίου, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μηνύσεις κατά αιρετών, ενώ επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους, που όπως είπε, εδώ και καιρό, "παίζουν το δικό τους παιχνίδι, παραπληροφορώντας τον κόσμο, πρόκειται για απατεώνες-δημοσιογράφους"

 

Μάλιστα, ο κ. Δήμαρχος, αναφέρθηκε και σε "I.X. blogs", ενώ κατηγόρησε αιρετούς και δημοσιογράφους για "εξυπηρέτηση συμφερόντων", τους χαρακτήρισε "λαγούς" και δήλωσε πως όποιος ισχυρίζεται ότι υπηρεσία παρανομεί, να κάνει μηνύσεις.

 

Οι κ. Σμυρνιώτης και Τζιούμης κατηγόρησαν τον Δήμαρχο για "λεονταρισμούς, δημιουργία εντυπώσεων" και επεσήμαναν, εμφατικά, πως δεν τους "αγγίζουν" όσα ανέφερε ο κ. Παυλής.

 

Η τοποθέτηση του κ. Τζιούμη οδήγησε σε αντιπαράθεση με τον κ. Κακλαμάνο και σε πεντάλεπτη διακοπή.

 

Μετά τη διακοπή, ο κ. Τσιαμούλος, αφού είπε πως "δεν έρχομαι για αντιπαράθεση στο συμβούλιο", κατηγόρησε τον κ. Παυλή πως, ουσιαστικά, δεν απαντά, πολύ συχνά, επί της ουσίας και πως "έχει χάσει, τη μπάλα, το μπαλί και το γήπεδο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.