Πολιτικη

Κωνσταντινόπουλος σε Δανέλλη: "Η πόρτα είναι ανοιχτή"

Σκληρή απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (ΔΗΣΥ) στον Σπύρο Δανέλλη ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έθεσε θέμα συνοχής για το ΚΙΝΑΛ εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία για τα Σκόπια.

"Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα" δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά του κ. Δανέλλη υπενθυμίζοντας ποια ήταν η πολιτική του πορεία. Είπε ότι ξεκίνησε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα έγινε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια πήγε στο Ποτάμι.

 

"Τώρα θέλει να γυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και κατέληξε "είναι δικαίωμα του καθενός ας αξιολογήσουν οι πολίτες τη στάση του. Εμείς που παραμείναμε όρθιοι λέμε σε όλους αυτούς η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα".

 

Γιώργος Μαυρωτάς για Κωνσταντινόπουλο

"Επειδή δεν ήταν κανένας από το Ποτάμι στην αίθουσα να απαντήσει στον βουλευτή της ΔΗΣΥ θα έλεγα ότι το βήμα της Βουλής δεν είναι για να αναλύουμε εσωκομματικές συζητήσεις. Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον βουλευτή του Ποταμιού" σχολίασε σχετικά ο Γιώργος Μαυρωτάς.

 

ΠΗΓH: thetoc.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.