Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Έλεος πια κ. Παυλή, ασχοληθείτε με τους πολίτες!" (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στα τοπικά μέσα ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Την 11η Ιουνίου έλαβε χώρα στην Τρίπολη το Δημοτικό Συμβούλιο και εκεί συζητήθηκαν αρκετά επίκαιρα θέματα. Η παράταξη "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", έθιξε αρκετά σοβαρά προβλήματα που αφορούν στον Δήμο.

Την Πέμπτη (12/6), ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στο συμβούλιο.

 

Ονοματοδοσία δρόμων

"Είχαμε ένα τακτικό θέμα για την ονοματοδοσία των δρόμων στην πλατεία Φιλικών. Εμείς είχαμε καταθέσει επιστολή για τα ονόματα και είχαμε προτείνει "Πόλεις των χαμένων πατρίδων". Κάποια από τα ονόματα είδαμε ότι είχαν αφουγκραστεί από τη δημοτική αρχή και ζητήσαμε να γίνει ακόμα μια διαβούλευση για το θέμα.

Ενδιαίτημα των αδέσποτων ζώων

Κάναμε αίτημα για το "σπίτι" των αδέσποτων ζώων. Επανήλθαμε για να μπορέσουμε να τους "τσιγκλίσουμε" για να δώσουμε λύση στο θέμα.

ΔΕΥΑΤ

Όσον αφορά στη ΔΕΥΑΤ, ο επικεφαλής της παράταξης είπε ότι εκτύπωσε από τη Διαύγεια τις αποφάσεις των δύο τελευταίων χρόνων και το 90% και είναι εγκρίσεις δαπανών του Γενικού Διευθυντή. "Βλέπω ότι εδώ και δύο χρόνια η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. δαπανά περί τις 17.500,00 ευρώ σε αποφάσεις του Γενικού Διευθυντή για να πληρώνουμε δικηγόρους, για νομικές συμβουλές επί τον πλείστον και όχι για παράσταση σε δικαστήρια. Πληρώνουμε δικηγόρους για να μας συμβουλεύουν επειδή δεν μπορούμε να διαβάσουμε μια απόφαση; Θέλω ο Δήμαρχος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ να μας δώσει απαντήσεις".

ΚΕΔΗΤ

"Τα παιδιά δεν σιτίζονται σωστά στους παιδικούς σταθμούς της ΚΕΔΗΤ", τόνισε ο κ. Τσιαμούλος επισημαίνοντας πως "Η σίτιση των παιδιών μας γίνεται με φακές, φασόλια και χυλοπίτες και πάνε οι γονείς το κρέας. Επιτρέπεται το 2018 να σιτίζονται έτσι τα παιδιά μας; Να μην μπορούμε να βάλουμε πετρέλαιο, να βάζουμε σόμπες, να έρχεται λογαριασμός της ΔΕΗ και να μην μπορούμε να τον πληρώνουμε και να σιτίζονται έτσι τα παιδιά; Ούτε τηλέφωνο δεν υπάρχει, μας το έχουν κόψει. Και αν συμβεί κάτι στα παιδιά, οι Διοικούντες ζητούν από τους κακοπληρωμένους υπαλλήλους να πάρουν από το κινητό τους. Έλεος πια! Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τα παιδιά μας και την υγεία τους" τόνισε ο κ. Τσιαμούλος και ζήτησε, χωρίς να λάβει, απάντηση από τον Δήμαρχο αν τα γνωρίζει όλα αυτά και αν ΝΑΙ, γιατί τα συγκαλύπτει.

 

Κλείνοντας αυτό το θέμα αναφέρθηκε και στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, λέγοντας"'Ελεος πια κ. Παυλή ασχοληθείτε με τους πολίτες!".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.