Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Το 9ο Συνέδριο θα βοηθήσει τον τόπο μας"

Εν όψει της διοργάνωσης του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων που προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΠΟΕ έχει την Προεδρεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Απόδημων Αρκάδων και την ευθύνη για την όλη διοργάνωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας είναι συνδιοργανωτής και συμβάλλει ώστε το 9ο συνέδριο να έχει θετικό πρόσημο και να βοηθήσει τον τόπο μας.

Κοινός στόχος είναι να δοθεί βαρύτητα στους νέους αλλά και στην επιχειρηματικότητα ενώ θα υπάρχουν και ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Μέχρι την έναρξη του συνεδρίου θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους απόδημους αδελφούς μας, αλλά και για τους "γηγενείς" Αρκάδες".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.