Πολιτικη

Συνάντηση Σκουρλέτη με το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο

Η αντιπροσωπεία επέδωσε στον Υπουργό Εσωτερικών πρόσκληση για το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στην Τρίπολη.

 

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, με αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με επικεφαλής τον Πρόεδρο των δύο φορέων, Βασίλειο Γιαννακάκο.

Η αντιπροσωπεία επέδωσε στον Υπουργό Εσωτερικών πρόσκληση για το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στην Τρίπολη και στη συνέχεια συζητήθηκαν πλευρές της θεματολογίας του.

Ο κ. Σκουρλέτης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Αρκάδων για την πρόσκληση, ανέπτυξε πλευρές της πολιτικής της Κυβέρνησης που μπορούν να δημιουργήσουν μια θετική δυναμική σε τοπικό επίπεδο, ικανή και αναγκαία ώστε να υποστηριχθεί η συνολική προσπάθεια της χώρας για οικονομική ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των ευκαιριών για όλους. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.