Πολιτικη

Οδυσσέας: "Η Κυβέρνηση "κάλυψε" το τέταρτο μνημόνιο"

"Ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο το οποίο η Κυβέρνηση προσπάθησε να το καλύψει μέσα από τη διαδικασία της συμφωνίας με τα Σκόπια", δήλωσε σε συνέντευξη ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην εκπομπή "Σήμερα" της κας Αναστασοπούλου και του κ. Οικονόμου.  

"Η παρουσία του κ. Π. Καμμένου προχθές στη Βουλή  ήταν ντροπή για την Ελληνική Δημοκρατία. Θέλω να πιστεύω ότι η Κυβέρνηση δεν έχει εμπλέξει στα εθνικά ζητήματα, τα οικονομικά. Θα είναι ό,τι πιο επικίνδυνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει όλα τα υπόλοιπα. Αυτό εύχομαι να μην το κάνει.

O Πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα μπορούσε να πάει μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Γεωργίου. Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε το γνωστό καραμανλικο-συριζαίικο παραμύθι, το οποίο έλεγε ότι τα στοιχεία του κ. Γεωργίου για το έλλειμμα από τη διακυβέρνηση Καραμανλή είχαν "φτιαχτεί". Η αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Καραμανλή είναι γνωστή. Πόσο θα καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2004-2009 και τον οικονομικό εκτροχιασμό;

Τις τελευταίες εβδομάδες τρέχουν πολύ σημαντικά ζητήματα. Πρώτον ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο το οποίο η Κυβέρνηση προσπάθησε να το καλύψει μέσα από τη διαδικασία της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Είχαμε μέτρα από 5,1 δις μέχρι και 25 δις ευρώ. Για πρώτη φορά ψηφίστηκε ότι δημόσια περιουσία μέσω του υπερταμείου μπαίνει ενέχυρο στους εταίρους, εφόσον το ελληνικό δημόσιο δεν μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Δεύτερον έχουμε μια συμφωνία. Γι΄ αυτή τη συμφωνία εμείς θέλαμε να υπάρξει μια λύση, αλλά υπήρχαν σημαντικά προβλήματα τα οποία αποδείχθηκαν πριν καν περάσει ένα εικοσιτετράωρο.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε ο κ. Ζάεφ χθες στην ομιλία του. Παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού έκανε αναφορά σε «Μακεδόνες» και Έλληνες. Επίσης μου έκανε εντύπωση που Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι "Εθνικός Μακεδόνας". Η συμφωνία είχε γκρίζες ζώνες που έπρεπε να αλλάξουν και είχε την ευκαιρία να το κάνει η Κυβέρνηση, αλλά επέλεξε να υπογράψει".

 

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.