Πολιτικη

Εκλογές στην Αρκαδία για το Κίνημα Αλλαγής

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη όσων θα στελεχώσουν τις τοπικές οργανώσεις του ΚΙΝΑΛ

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

 

Στο πλαίσιο του πολιτικού σχεδιασμού, του Κινήματος Αλλαγής, στην Αρκαδία, η Νομαρχιακή Επιτροπή, θα προχωρήσει στην ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων, ανά καλλικρατικό δήμο.

 

Η εκλογική διαδικασία, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, στις έδρες των δήμων και ώρες 08:00-20:00, με δικαίωμα παράτασης σε περίπτωση συνεχούς προσέλευσης.

 

Δικαίωμα υποψηφιότητας, έχουν όσοι είναι μέλη, έως 19 Ιουνίου ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, καταθέτουν και αίτηση εγγραφής.

 

Αίτηση εγγραφής μέλους μπορεί να κατατεθεί και την 24η Ιουνίου. Οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι τις 20 Ιουνίου και ώρα 10 μ.μ.

 

Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για την συντονιστική επιτροπή της δημοτικής οργάνωσης του δήμου, που είναι μέλη, θα μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στο τηλέφωνο 6974864300 ή εναλλακτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή, τέλος, με ηλεκτρονικό μήνυμα στη σελίδα στο Facebook: Kίνημα Αλλαγής Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.