Πολιτικη

Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου Τρίπολης.

"Σας καλούμε την 22η Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου για τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  προς λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

Γνωμοδότηση επί τον ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της υπ΄αριθμ. 1/2017 πράξης αναλογισμού, αποζημιώσεων και τακτοποιήσεω ιδιοκτησιών στη συμβολή των οδών Σαχτούρη, Μυστρά και Αταλάντης έμπροσθεν των ΟΤ 18α, 13, 12, 60 και 61 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Τρίπολης.

Έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Θεοκλήτου στην Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος» ιδιοκτησίας Τσιώλη Νικολάου του Ιωάννη (Ο ΠΑΝ) που βρίσκεται στην πλατεία Λεβιδίου.

Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 88/2017 απόφασης του συμβουλίου της ΔΚ Τρίπολης."

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

TΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.