Πολιτικη

"Οι εργαζόμενοι της Αρκαδίας να κερδίσουν"

Το Σωματείο Εργαζομένων Αρκαδίας, με ανακοίνωσή του κάλεσε τους εργαζόμενους της Αρκαδίας, να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Αρκαδίας: 

Μετά από την κινητοποίηση των εργαζόμενων στο ΚΔΑΥ Τρίπολης που είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 22/06/2018, τελικά σήμερα το μεσημέρι έγινε η υποβολή των ενσήμων των εργαζόμενων για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο 2018.

Οι εργαζόμενοι μετά από απόφασή τους στη Γενική Συνέλευση που έκαναν, επέστρεψαν στην εργασία τους από τις 14:00 σήμερα 25/06/2018 και βρίσκονται σε εγρήγορση για να δουν αν θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της εργοδοσίας για εξόφληση της πληρωμής της μισθοδοσίας τριών εργαζομένων που υπολείπεται. 

Αποδεικνύεται ότι οι εργαζόμενοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι στο ταξικό τους σωματείο καταφέρνουν να διεκδικούν και να κερδίζουν τα δίκαια αιτήματά τους, να ξεπερνούν δυσκολίες και την τρομοκρατία που τους ασκεί η εργοδοσία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού Αρκαδίας να οργανωθούν στα ταξικά τους σωματεία για να μπορέσουν να κερδίσουν τα δίκαια αιτήματά τους. 

Ο οργανωμένος αγώνας σε ταξική κατεύθυνση είναι η δύναμή μας.

Διεκδικούμε την ανάκτηση των απωλειών από την κρίση και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.