Πολιτικη

Παυλής προς Τσιαμούλο: Το παιδί δεν ξέρει τι λέει!

Σύγκριση.."επικοινωνιολόγων" έκαναν οι κ. Παυλής και Τσιαμούλος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, στις 27 Ιουνίου 2018, στη Νεστάνη

Ειδικότερα, ο κ. Παυλής είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσιαμούλο;

Το παιδί αυτό δεν καταλαβαίνει τι λέει, έτσι του έχουν πει να τα λέει, έτσι τα λέει.  Ο επικοινωνιολόγος μου μου έχει πει να μην απαντώ. Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο μας είπε πως η ΔΕΥΑΤ πληρώνει πολλά για δικηγόρους, ρώτησα την υπηρεσία και πήρα τα στοιχεία. Αποδεικνύεται άλλη μια  "φωτοβολίδα Τσιαμούλου", σε σας δεν θα απολογηθώ, στο λαό θα απολογηθώ, να συνεχίσετε στο ίδιο στυλ.

Όσον αφορά τον επερχόμενο "απολογισμό" της δημοτικής αρχής, ο κ. Παυλής τόνισε:

Εμείς αυτά που έχουμε να πούμε θα είναι με αποδείξεις, τα τελευταία 30 χρόνια τα λεφτά που έπεσαν στην περιοχή θα είναι λιγότερα απ' όσα πέφτουν ή δρομολογούνται τώρα!

Τσιαμούλος: Φταίνε πάντα οι άλλοι για τους ασύδοτους Δημάρχους

Η απάντηση του κ. Τσιαμούλου στην παραπάνω τοποθέτηση του κ. Παυλή:

 

Κ. Δήμαρχε, ο δικός μου επικοινωνιολόγος μου έχει πει να μιλάω ειλικρινά, εσάς σας έχει πει να λέτε ψέμματα, φταίνε πάντα οι άλλοι, η Ευρώπη, η Κυβέρνηση και άλλοι που αφήνουν ασύδοτους δημάρχους σαν τον κ. Παυλή να κάνουν ότι θέλουν.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.