Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 20%"

"Αν ήμουν στη θέση της Φ. Γεννηματά, μετά την ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στη Βουλή, θα έστελνα επιστολή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να μην μας μετρούν στο εξής μαζί" δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΔΗΣΥ.

"Η παράταξή μου θα κινηθεί μεταξύ του 13% και του 20%" προέβλεψε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας σε συνέντευξη. 

Προέβλεψε επίσης ότι τρεις βουλευτές του Ποταμιού θα το εγκαταλείψουν, οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς για τη ΝΔ, ο κ. Δανέλλης για τον ΣΥΡΙΖΑ. "Αν ήμουν στη θέση της Φ. Γεννηματά, μετά την ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στη Βουλή θα έστελνα επιστολή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να μην μας μετρούν στο εξής μαζί" επισήμανε. "Χαίρομαι που στελέχη του Ποταμιού όπως ο κ. Καρκατσούλης θα μείνει στο ΚΙΝΑΛ ακόμη και αν το Ποτάμι αποφασίσει να αποχωρήσει" πρόσθεσε

Σε σχέση με τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Κωνσταντινόπουλος μετέφερε την εξής άποψη: "Αν πάρουμε την τρίτη εντολή θα ζητήσουμε από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ να μετάσχουν σε μια κυβέρνηση μαζί μας στη βάση του δικού μας προγράμματος. Σε μια τέτοια περίπτωση πρωθυπουργός δεν θα είναι απαραίτητα ο αρχηγός του πρώτου κόμματος. Ο πρώτος και ο δεύτερος θα είναι υπαίτιοι αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική. Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ σε κυβερνητικό επίπεδο για να τελειώσει ο χώρος μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί κατά κράτος στις επόμενες εκλογές".

 

ΠΗΓΗ: news247.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.