Πολιτικη

Εκλογές στον Σύλλογο "Κοινόν Καρυτινών"

Στις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν εκλογές, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου:

"Περάσαν κιόλας 3 χρόνια απο τις τελευταίες εκλογές. Τρία γόνιμα και δημιουργικά πιστεύουμε χρόνια. Ο σύλλογος είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του χωριού μας, με συνεχή και έντονη παρουσία στα καθημερινά δρώμενα, με καίριες παρεμβάσεις σε σειρά προβλημάτων και με διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων. 

Στις 19 Αυγούστου θα πρέπει να ψηφίσουμε για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Στις 3 Αυγούστου συγκαλείται Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου με θέματα τον απολογισμό της θητείας του Δ.Σ., την ψήφιση προϋπολογισμού του νέου χρόνου ή τον καταλογισμό ευθυνών σε βάρος του Δ.Σ. ή της Ε.Ε. Υποχρεωτική η παρουσία του 50% των τακτοποιημένων ταμειακά μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 11 Αυγούστου με υποχρεωτική παρουσία του 1/5 των ταμειακά τακτοποιημενων μελών. Σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας, η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 13 Αυγούστου με όσους παρόντες. Οι εκλογές έχουν καθοριστεί για τις 19 Αυγούστου. 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις Γενικές Συνελεύσεις, όπως επίσης να δηλώσετε υποψηφιότητα για τις εκλογές. Οι νέες παρουσίας στις δραστηριότητες του συλλόγου προσδίδουν ιδιαίτερη δυναμική.

Υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε στο mail του συλλόγου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή προφορικά στα γραφεία του συλλόγου και στα τηλ. 6945491906 (Σπυρακόπουλος Γιώργος) και 6976636523 (Κουσκουρέλου Ελένη), όπου θα αναρτώνται σε σχετικό πίνακα υποψηφιοτήτων μεχρι τις 15 Αυγούστου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.