Πολιτικη

Επίσκεψη Παυλή στις παιδικές κατασκηνώσεις Άστρους

Το Σάββατο (7/7) το πρωί, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ Σωτήρη Παπαδημητρίου επισκέφτηκαν τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος.

Ο κ. Παυλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αρχηγό και τους υπόλοιπους εργαζόμενους έτσι ώστε να μπορέσει να έχει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση και ορθή λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την κουζίνα αλλά και άλλους κοινόχρηστους χώρους όπου διαπίστωσε την καλή λειτουργία και την καθαριότητα τους.

Παρακολούθησε μερικές από τις δραστηριότητες των παιδιών όπως το πρωινό τους μπάνιο, το δεκατιανό τους, αλλά και το μεσημεριανό τους φαγητό. 

Μετά υποδέχθηκε τους γονείς των μικρών κατασκηνωτών στο τακτικό επισκεπτήριο τους όπου συνομίλησε μαζί τους, ακούγοντας τις εντυπώσεις τους αλλά και τυχόν παραλείψεις που μπορούν να διορθωθούν.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο tripolis.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.