Πολιτικη

2η Συνεδρίαση Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου (video)

Τη Δευτέρα (9/7) συνεδρίασε το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στην 2η συνεδρίαση παρελήφθησαν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως ο Κανονισμός Λειτουργίας Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, η διοργάνωση Μαθητικού Διαγωνισμού, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων και η έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2018.

Επιπλέον στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και τα μέλη είχαν συνάντηση με τους, κ. Μπαλτά, σύμβουλο ΚΕΕΕ σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας Επιχειρηματικών Πάρκων, κ. Κατσή, Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συζητώντας τις δυνατότητες συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και με εκπροσώπους από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος για να συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας των φορέων.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΕΣΠ κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, καθώς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλου:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.