Πολιτικη

Άλλαξε... πόλη αλλά όχι συνήθειες το Πε. Συ.

Παρά το γεγονός πως η συνεδρίαση γίνεται στην αίθουσα του "Βουλευτικού", δεν φαίνεται αυτό να "επηρεάζει" τους Συμβούλους.

Γι' άλλη μια φορά, η πρώτη ώρα της συνεδρίασης "αναλώθηκε" σε αντιπαραθέσεις περί διαδικασίας και θεμάτων της επικαιρότητας.

Από εκεί και πέρα, "αίσθηση" προκάλεσε η αρχική τοποθέτηση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νικολάκου, περί Τουρισμού, όπου ειπώθηκε πως είναι λάθος να χρησιμοποιείται ο Τουρισμός για μικροκομματικούς λόγους, καθώς είναι "Εθνικός Πλούτος".

Η κ. Νικολάκου αναφέρθηκε και σε "πολλούς, που προσπαθούν να απαξιώσουν το έργο της Περιφέρειας αλλά αυτό μας αφήνει παγερά αδιάφορους".

Επιπρόσθετα, ο κ. Τατούλης - αναφερόμενος στο ζήτημα της καθαίρεσης του κ. Πατσαρίνου από τον κ. Νίκα, Δήμαρχο Καλαμάτας και την έγκριση σχετικού ψηφίσματος καταδίκης από το Πε. Συ. δήλωσε πως "θέση της Περιφέρειας είναι η απόλυτη ταύτιση με τη νομιμότητα, χωρίς προσωποποίηση της κάθε περίπτωσης".

Το ψήφισμα εγκρίθηκε, σύμφωνα με το παραπάνω ύφος που έθεσε ο κ. Τατούλης, αλλά όχι ομόφωνα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.