Πολιτικη

Απόλυτη στήριξη σε Ρουμελιώτη από την Περιφερειακή Αρχή

Αφορμή η επερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Πατσαρίνου, περί της συμπεριφοράς του κ. Ρουμελιώτη.

Πρόκειται για την υπόθεση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε πως αποτελεί ακόμα αντικείμενο εξέτασης από τη Δικαιοσύνη.

Τόσο η κ. Νικολάκου, όσο και ο κ. Τατούλης κατηγόρησαν ευθέως τον κ. Πατσαρίνο για "συκοφαντία" και "μικροπολιτικές πρακτικές".

Επεσήμαναν -η κ. Νικολακου, συγκεκριμένα- πως ο κ. Ρουμελιώτης δεν αρνήθηκε ποτέ τον οικονομικό έλεγχο και η μέχρι τώρα πολιτεία του είναι υποδειγματική.

Ο κ. Τατούλης, απευθυνόμενος σε έντονο ύφος προς τον κ. Πατσαρίνο, τον κατηγόρησε για προσπάθεια υποκατάστασης της δικαιοσύνης, συκοφάντηση, ανήθικη συμπεριφορά και, όπως χαρακτηριστικά είπε, "ελπίζω να σε κατατρέχουν γι' αυτό οι Ερινύες!"

Ο κ. Πατσαρίνος αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν δέχεται μαθήματα ηθικής από τον κ. Τατούλη. Παρά το γεγονός πως θέλησε να τοποθετηθεί περαιτέρω, ο κ. Πρόεδρος του Συμβουλίου του αφήρεσε τον λόγο, κατά τον κανονισμό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.