Πολιτικη

Απολογισμός με "αποχωρήσεις" στο Δ.Σ Άστρους

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Άστρους, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη ,την "Έγκριση του απολογισμού & ισολογισμού του δήμου Β.Κυνουρίας του έτους 2016".

Ξεκινώντας η συνεδρίαση, ζήτησε αμέσως τον λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γ.Καμπύλης, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του, τόσο προς την εισήγηση αλλά και για τον χρόνο που επέλεξε η δημοτική αρχή να την πραγματοποιήσει. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε επί του θέματος και αποχωρώντας από την συνεδρίαση, είπε ότι:

"Η "Δημοτική Αναγέννηση" καταγγέλλει την δημοτική αρχή, γιατί ενώ της έχουν ζητηθεί οικονομικά στοιχεία εδώ και μήνες, δεν τα έχουν λάβει και όλη η διαδικασία είναι μη σύννομη & εκπρόθεσμη, έτσι σεβόμενοι τους εαυτούς μας και του, δημότες αποχωρούμε…"

 

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.