Πολιτικη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίπλα σε σχολεία του Άργους

"Πράσινο φως" έλαβαν οι προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν έργα για σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

 

Πρόκειται για την έγκριση της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το έργο "Προμήθεια Εξοπλισμού 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους".

 

Ακόμα για την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το έργο "Προμήθεια εξοπλισμού 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους".

 

Τέλος, ενεκρίθη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών , για το έργο "Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για την κάλυψη αναγκών του Μουσικού Σχολείου Άργους".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.