Πολιτικη

"Το άλσος Παναρκάδων μπορεί να μεταμορφωθεί!" (video, photos)

Αίτημα παραχώρησης του άλσους Παναρκάδων στον Δήμο Τρίπολης έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

 

Κατά τη δεύτερη μέρα του 9ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων και αμέσως μετά τον δήμαρχο Τρίπολης, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

 

Στην ομιλία του παρακάλεσε τους απόδημους Αρκάδες να παραχωρήσουν το -ουσιαστικά- εγκαταλελειμμένο άλσος Παναρκάδων (δίπλα από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης) στον Δήμο Τρίπολης, χωρίς όμως να αποχωρήσουν πλήρως από τις διοικητικές θέσεις.

 

"Σας παρακαλώ να μας παραχωρήσετε το Άλσος Παναρκάδων, αλλά δε ζητάω να φύγετε! Παραμένετε κι εσείς στη διοίκηση, αλλά δώστε μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε αυτό το κομμάτι της Τρίπολης. Μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί το Άλσος Παναρκάδων από ένας παραμελημένος χώρος σε έναν ενδιαφέροντα τόπο προορισμού και μάλιστα χωρίς καμία παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον!" τόνισε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

 

Ο κύριος Θεοδωρακόπουλος παρουσίασε εμπεριστατωμένη μελέτη για τον χώρο του άλσους, εξαιρετικά φιλική στο φυσικό περιβάλλον, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο χώρος μπορεί να καλύψει πολλά είδη δραστηριοτήτων, αθλητισμού και εστίασης!

 

Δείτε σε video με όσα είπε ο κύριος Θεοδωρακόπουλος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.