Πολιτικη

Αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης λόγω πένθους

H εθνική τραγωδία που έπληξε, κυρίως, την Ανατολική Αττική στις 23 Ιουλίου 2018 και έχει προκαλέσει άγνωστο ακόμα αριθμό θυμάτων οδήγησε σε αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης της 24ης Ιουλίου

 

Να σημειώσουμε πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στο  Συμβούλιο, εις μνήμην των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας.

 

Ο κ. Βρέντας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ανακοίνωσε πως υπήρξε επικοινωνία με την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και ο Δήμος Τρίπολης θα κάνει αύριο-25 Ιουλίου 2018- συλλογή τροφίμων, χυμών και νερού στο δημαρχείο από το πρωί έως το μεσημέρι για την Ανατολική Αττική. Σχετική ανακοίνωση θα δημοσιοποιηθεί σε λίγη ώρα, μέσω του γραφείου τύπου της Δημαρχίας.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, επιπρόσθετα,εξέφρασε, μέσω των επικεφαλής παρατάξεων και του Προέδρου του,  θλίψη  για αυτή την εθνική τραγωδία.

 

Ο Κώστας Τζιούμης ζήτησε την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου της 24ης Ιουλίου, λόγω πένθους.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τζιούμης, εκδήλωση που θα γινόταν στις 25 Ιουλίου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο του Ορχομενού, με την ορχήστρα του Μπάμπη Τσέρτου -στο πλαίσιο του ενάτου, παγκόσμιου συνεδρίου των Αποδήμων Αρκάδων, αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο.

 

Το Συμβούλιο διακόπηκε για να εξετάσει ο Πρόεδρός του αν υπάρχει λόγος να συζητηθούν τώρα κάποια θέματα επείγουσας σημασίας.

 

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε, με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου, για την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στις 4 το απόγευμα.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.