Πολιτικη

Πρόταση Σμυρνιώτη για επιχορήγηση στον Παναρκαδικό

O επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, πρότεινε, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης της 27ης Ιουλίου 2018, να υπάρξει επιχορήγηση 20.000,00 ευρώ για να μπορέσει να επιβιώσει ο Παναρκαδικός.

Ως γνωστόν, ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν διαθέτει διοίκηση, αλλά "Επιτροπή Σωτηρίας". 

Ο κ. Τσιαμούλος συμφώνησε με την πρόταση του κ. Σμυρνιώτη και, μάλιστα, ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να αφεθεί το ιστορικό αυτό σωματείο στην τύχη του.

Ο κ. Τζιούμης πρότεινε να γίνει μια ευρεία σύσκεψη μεταξύ και των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης και της "Επιτροπής Σωτηρίας" του Παναρκαδικού.

Ο κ. Τάσος Κακλαμάνος δήλωσε πως, κατά καιρούς, δημοτικές αρχές είχαν συνδράμει τον Παναρκαδικό-επί Δημαρχίας του κ. Κοτσιάνη-, για να μην χαθεί το γήπεδό του. Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνος είπε πως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και όσα λεφτά και να διατεθούν, απλώς θα δείξουν την "καλή διάθεση" του Συμβουλίου και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αποτελέσουν λύση για τον Παναρκαδικό.

Ο κ. Παυλής δήλωσε πως εφόσον δεν υπάρχει διοίκηση. δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση χρηματοδότησης από κανέναν. Όπως είπε ο κ. Παυλής, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που συνάντησαν την "Επιτροπή Σωτηρίας" της ομάδας, ζήτησαν να υπάρξει πρώτα διοίκηση και μετά να γίνουν οι όποιες ενέργειες.

Ο κ. Παυλής είπε, επίσης, πως το ποσό που θα δοθεί στο σωματείο-εφόσον υπάρξει διοίκηση-, θα πρέπει να είναι το προσήκον, σύμφωνα με την οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα. 

Ο κ. Σμυρνιώτης συμφώνησε πως πρέπει να αναδειχθεί διοίκηση πρώτα, αλλά, όσον αφορά, το επίπεδο της χρηματοδότησης, είπε πως δεν μπορεί να είναι μηδαμινό. 

 

Mάλιστα, ο κ. Τσιαμούλος, συνηγορώντας και αυτός με την πρόταση του κ. Παυλή και, παράλληλα, σχολιάζοντας το γεγονός  πως ζητούν κάποιοι πρώτα να προσδιοριστεί το ύψος της επιχορήγησης, δήλωσε: "Αν βάλετε εσείς 2 εκατομμύρια ευρώ, κ. Παυλή, μπαίνω εγώ Πρόεδρος στον Παναρκαδικό", προκαλώντας μια γενικότερη ευθυμία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.