Πολιτικη

"Επιβαρυνθήκαμε οικονομικά και περιβαλλοντικά" (video)

Για την τύχη του Παναρκαδικού, το πρόβλημα με τα απορρίμματα στον δήμο Τριπολης και την κανονιστική για το πανηγύρι της Τεγέας μίλησε ο Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη, που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

Για την υπόθεση της ομάδας του Παναρκαδικού ο κύριος Τσιαούλος είπε:

"Βουλευτές και Περιφερειάρχες έταζαν λαγούς με πετραχήλια στην Ομάδα Σωτηρίας για τον Παναρκαδικό, χωρίς όμως συγκεκριμένα χρήματα. Δε γνωρίζω, αν ο δήμος Τρίπολης μπορεί να δώσει στην ομάδα 20.000 ευρώ ή παραπάνω ή καθόλου. Πρέπει αδιαμφισβήτητα να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε την ιστορική ομάδα μας, αρκεί να υπάρχει διοίκηση και να ξέρουμε, πού πηγαίνουν τα λεφτά."

 

Για τα απορρίμματα:

"Ο δήμος, οι δημότες, οι συμπολίτες μου επιβαρύνονται οικονομικά με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με πρόστιμα, που μας επιβάλλονται για τους δύο ΧΑΔΑ: Άγιο Βλάσση και Αγία Τριάδα. Για το Πλάτωμα όμως -κι αυτό ήταν ένα θέμα που επέμεινα προσωπικά- δεν έχει πληρώσει κανένας δημότης ούτε ένα ευρώ."

 

Για το πανηγύρι της Τεγέας:

"Ρώτησα, τι γίνεται με τους χωμάτινους δρόμους κι ελπίζω να το κοιτάξουν. Χαίρομαι ιδιαιτέρως, που ο δήμαρχος της Τρίπολης έκανε δεκτή την πρότασή μας για μείωση 5% των τελών του πανηγυριού. Η σημερινή επιχειρηματικότητα βάλλεται από παντού κι έτσι δίνουμε ένα κίνητρο να έρθουν περισσότεροι επιχειρηματίες."

 

Δείτε το video με όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.