Πολιτικη

"Συνεχίζουμε δυναμικά να υλοποιούμε υποδομές στην Πελοπόννησο"

"Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας για την εξασφάλιση των τριών εκατομμυριών ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο της συντήρησης και οδικής ασφάλειας του δρόμου Καλαμάτα – Σπάρτη στον Ταΰγετο."

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ένταξης στο ΠΔΕ της Περιφέρειας του έργου της συντήρησης και βελτίωσης της ασφάλειας του δρόμου Καλαμάτα – Σπάρτη, μέσω Ταϋγέτου, με 3 εκατομμύρια ευρώ, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνου Νικολάκου δήλωσε:

"Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας για την εξασφάλιση των τριών εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο της συντήρησης και οδικής ασφάλειας του δρόμου Καλαμάτα – Σπάρτη στον Ταΰγετο. 

Η συνεχιζόμενη εξασφάλιση πόρων και υλοποίηση έργων υποδομής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί προϊόν σκληρής δουλειάς και υπεύθυνης προετοιμασίας των τεχνικών δελτίων εκ μέρους της Περιφέρειας, της γνώσης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων και της εξαιρετικής συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και ιδίως με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα να αξιοποιήσουν άμεσα τους πόρους αυτούς και να υλοποιήσουν το συγκεκριμένο προς όφελος των πολιτών". 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.