Πολιτικη

Τιμητική πλακέτα για τον Γιαννακούρα

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πλακέτα που μου πρόσφερε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου - ΠΕ Αρκαδίας στην διοργάνωση του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων.

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, ως προεδρεύουσα στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Απόδημων Αρκάδων, είχε την ευθύνη της όλης διοργάνωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ με επισκέφτηκε στα γραφεία της ΠΕ Αρκαδίας, στην Τρίπολη και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε και έναν απολογισμό για τις εργασίες του συνεδρίου, που είχε ως θέμα του "Η Αρκαδία στην Οικουμένη".

Εκείνο που προσδοκούμε είναι τα συμπεράσματα που εξήχθησαν να υλοποιηθούν για το καλό και των Απόδημων και του τόπου μας, της αγαπημένης μας Αρκαδίας.

 

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.