Πολιτικη

Άλωση και..αντιπαραθέσεις για 83.000 ευρώ

Το θέμα της εγκρίσεως των εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς προτάχθηκε, για ευνόητους λόγους, εκ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης

Η τοποθέτηση του κ. Σμυρνιώτη, ο οποίος εστίασε στην καθυστέρηση της υποβολής του θέματος στους συμβούλους, ενώ αναφέρθηκε και σε ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν στο μήνυμα του κ. Δημάρχου, σχετικά με τις εκδηλώσεις, προκάλεσε έντονη αντίδραση του κ. Βρέντα, του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ο οποίος δήλωσε πως θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Σμυρνιώτης για την παρουσία του στο Συμβούλιο.

Ο κ. Βρέντας, επίσης, δήλωσε πως αισθάνεται υπερήφανος για την διοργάνωση της Άλωσης, ενώ ο κ. Τζιούμης τοποθετήθηκε λέγοντας πως κακώς απαξιώνονται-από τον κ. Βρέντα- παλαιότερες εκδηλώσεις και αναφέρθηκε σε "υπερβολικό κόστος" των εκδηλώσεων, εστιάζοντας κυρίως στην εκδήλωση της Κυριακής.

Πάντως, και ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκαν σε "τελευταία εκδήλωση Άλωσης που κάνει η δημοτική αρχή", προεξοφλώντας πως δεν θα παραμείνει μετά τις εκλογές Δήμαρχος ο κ. Παυλής..Προεκλογική περίοδος γαρ..

Και ο κ. Τσιαμούλος, απευθυνόμενος στον κ. Βρέντα, είπε πως δεν πρέπει να απαξιώνονται εκδηλώσεις προηγουμένων ετών και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση αλλά και συμμετοχή όλων των παρατάξεων στη διαδικασία.

Η κ. Γιαννούλη και ο κ. Νικολάου ψήφισαν κατά της έγκρισης των εκδηλώσεων, λόγω και φιλοσοφίας αλλά κυρίως λόγω κόστους, "ενώ η πόλη υφίσταται πολλές ελλείψεις".

O κ. Βρέντας, τέλος, είπε πως δεν απαξίωσε καμμία εκδήλωση, παρουσιάζοντας παράλληλα για ποιους λόγους το φετινό κόστος είναι αυξημένο-περισσότεροι προσκεκλημένοι εκτός Τρίπολης, τηλεοπτική κάλυψη μεγαλύτερου βεληνεκούς κλπ- και ολοκλήρωσε, λέγοντας, : "Ας έρθει κάποιος τη Δευτέρα να μου πει πως απέτυχαν οι εκδηλώσεις".

 

Το κόστος ανέρχεται στα 83.000,00 ευρώ. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.