Πολιτικη

Bόσνος: Δεν παραιτούμαι

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης κ. Δημήτρης Βόσνος, σε σημερινή (20/9) ανακοίνωσή του, δηλώνει πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη παράταξη του Δημάρχου κ. Παυλή.

Η ανακοίνωση του κ. Βόσνου ουσιαστικά έρχεται σε απάντηση της χθεσινής (19/9) Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Τάσος Κακλαμάνος. 

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Βόσνου παρακάτω: 

Παρά τις σοβαρές, από πολύ νωρίς διαφωνίες μου, κυρίως για θέματα λειτουργίας της παράταξης και της  διοίκησης  του Δήμου, που δυστυχώς εκ του αποτελέσματος  σήμερα δικαιώνομαι,  θεώρησα υποχρέωση μου, να συνεχίσω να συμβάλω, από οπουδήποτε θέση, με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του Δήμου μας, μέχρι την λήξη της θητείας μας.

Επίσης , με την συμμετοχή, θεώρησα  ότι  επιπλέον  συνεχίζει να διατηρείται οριακά, η απαραίτητη πλειοψηφία, τιμώντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη και την ελπίδα που μας εναπόθεσε η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας .

Σήμερα, προσπερνώ  & αγνοώ, όλους τους αυτοκλήτους και ανεπαρκείς, για να είναι κριτές, που  πανικόβλητοι,  «αλαλάζουν «με ψέματα και ύβρεις, εμπιστευόμενος την κοινωνία των πολιτών , που όλους μας γνωρίζει , παρακολουθεί και καθημερινά κρίνει.

Άλλωστε, η προσωπική μου μακρόχρονη αυτοδικοιητικη διαδρομή, έχει αξιολογηθεί 

---με την πρωτιά στην Επαρχεία Μαντινείας, σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος (1994)

---με την τιμητική θέση του Δημάρχου Τεγέας, δυο διαδοχικές εκλογές (2002-2006)

-- με την εκλογή μου σαν πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τρίπολης (2014)

---Και σαν πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μου, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) όλης της Πελοποννήσου, δυο διαδοχικές φορές  ( 2011-2014 )

Που ελάχιστοι άλλοι, έχουν τιμηθεί τόσο.

Γι' αυτό, θα αναμένω με εμπιστοσύνη, για άλλη μια φορά, την τελική και αναμφισβήτητη κρίση της κοινωνίας των συμπολιτών μας, που θα αποδώσει για άλλη μια φορά, σε όλους μας, αυτό που πραγματικά αξίζουμε. 

                                                             Με εκτίμησή 

                                                      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΣΝΟΣ

     

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.