Πολιτικη

"Το έργο για τα απορρίμματα θα γίνει, θέλετε δεν θέλετε"

Ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, κατηγόρησε μέλη της αντιπολίτευσης για "προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών", "ήξεις- αφήξεις" σχετικά με το έργο και κάλεσε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να παραιτηθεί!

Επί της ουσίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε πως "δεν ήρθαμε εδώ να συζητήσουμε πάλι το έργο", καθώς περιέγραψε ως "τελειωμένη υπόθεση" τη Σ.Δ.Ι.Τ για τα απορρίμματα, καθώς, όπως είπε, "το έργο έχει κριθεί σε αλλεπάλληλα Περιφερειακά Συμβούλια".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατούλης είπε τα εξής:

"Δεν είχαμε καμία σχέση με τη χωροθέτηση, αυτό ήταν ευθύνη της αναδόχου εταιρείας".

"Η Κυβέρνηση έχει προχωρήσει για να κηρύξει την απαλλοτρίωση, μια νόμιμη και συνταγματική διαδικασία, για την εγκυρότητα χρήσης των οικοπέδων".

"Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, άρα υπόκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση για αντίστοιχο έργο στη χώρα. Αυτό είναι προς όφελος των πολιτών και αυτό σας τρομοκρατεί."

"Ήμασταν από την αρχή απολύτως ξεκάθαροι για το έργο και προκαλέσαμε, όσους δήλωναν πως είναι αντίθετοι με αυτό, να αποφασίσουν περί μη εφαρμογής του."

"Η ίδια η ζωή δικαιώνει την πρόβλεψή μας για το έργο. "

"Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τα ΜΜΕ και ούτε θα μπούμε στη ρότα της ανόητης κριτικής που γίνεται. Θα ακολουθήσουμε τις διατάξεις του νόμου."

"Λυπάμαι για την κατάντια πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν ανεξάρτητου Συμβούλου, που ερχόταν στο γραφείο μου και έκανε το διαμεσολαβητή ιδιοκτητών ΜΜΕ που ήθελαν "μαύρα χρήματα".

"Πλανώνται πλάνην οικτράν  όσοι νομίζουν πως μπορούν να παίξουν μαζί μας".

"Το καράβι ξεφορτώνει πάντα όσους έχουν επιβιβαστεί "λαθραία", αλλά συνεχίζει το δρόμο του".

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.