Πολιτικη

Παραταξιακή συνάντηση για την "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα" (photos)

Σε χώρο συνεστίασης στην Τρίπολη έγινε τη Πέμπτη (27/9) η παρουσίαση των καινούριων υποψηφίων της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα".

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, τα 35 νέα πρόσωπα για τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα" σε μία παραταξιακή συνάντηση σε χώρο συνεστίασης της Τρίπολης.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Νικόλας Τσιαμούλος, ευχαρίστησε τόσο τα δύο νέα μέλη του ψηφοδελτίου του, Αθανάσιο Πολυχρονόπουλο και Κώστα Ανδριανόπουλο, που ανέλαβαν τα οικονομικά βάρη αυτής της συνεστίασης, αλλά και τους 62 συνυποψηφίους τους για "τον αγώνα τους και την πίστη τους ότι μπορύν να αλλάξουν τα δεδομένα στον Δήμο μας".

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νικόλας Τσιαμούλος, ανακοίνωσε ουσιαστικά το ψηφοδέλτιό του και δημοσίευσε τις φωτογραφίας της παραταξιακής συνάντησης.

Σε επικοινωνία του με το arcadia938.gr, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος ανακοίνωσε, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συνεστιάσεις, προκειμένου να παρουσιαστούν και οι γυναικείες υποψηφιότητες της παράταξής του.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.