Πολιτικη

Ο Πολάκης τρολάρει τον Δήμαρχο Άργους και τα... μερομήνια του!

Ο κ. Καμπόσος, βγήκε το Σάββατο στον Alpha για να πει ότι δεν είχε ενημερωθεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα. 

Με μια σαρκαστική ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή του.

"Μα να μη σε πάρουν ένα τηλέφωνο βρε δήμαρχε Άργους να σε ενημερώσουν!!! Ευτυχώς που είχες την πρωτοβουλία να κλείσεις τα σχολεία, γιατί είχες δει από μόνος σου τα μερομήνια!!! Ψάχτο καλά, η Δουρου θα φταίει".

Όμως δεν άργησε να έρθει και η απάντηση του κ. Καμπόσου στον κ. Πολάκη:

"Να λες την αλήθεια κ.Πολάκη!!!. 

Για την ιστορία είπα: "Μας έλεγαν ότι θα περάσει ελάχιστα από μας ο "ΖΟΡΜΠΑΣ" και σχολίασα λέγοντας ότι ήρθε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ." 

Άλλο σε πειράζει όμως εσένα και τους ομοίους σου. ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ καμαρώνετε αντί να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ."

 

Ο Δήμαρχος Άργους τον περασμένο Ιούνιο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του, με τις οποίες δικαιολογούσε την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Μετά την κατακραυγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έθεσε εκτός ΝΔ.

Με πληροφορίες από το documentonews.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.