Πολιτικη

Μήνυμα Παυλή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

"Oι άνθρωποι της 3ης ηλικίας είναι οι δικοί μας άνθρωποι…οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι γονείς, που μας προσέφεραν την φροντίδα και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας με μοναδικό τρόπο στην εξέλιξή μας ως άνθρωποι και ως προσωπικότητες", δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής συνέχισε λέγοντας πως: 

"Σήμερα 1η Οκτώβρη, ημέρα αφιερωμένη στους ηλικιωμένους ανθρώπους, οφείλουμε όλοι μας να υπενθυμίσουμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας και μετά στην υπόλοιπη κοινωνία, πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στη ζωή μας. Σε αυτή την ηλικία είναι η στιγμή να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας έδωσαν απλόχερα, δημιουργώντας όλες τις συνθήκες για να μπορούν να ζουν με την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που τους αξίζει.

Τέλος να μην ξεχνάμε ποτέ, πως όλοι οι άνθρωποι σε όλες τις ηλικίες είναι χρήσιμοι και δημιουργικοί, με το δικό τους τρόπο και τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες".

 

(Δελτίο Τύπου)   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.