Πολιτικη

Αποχώρηση "Λαϊκής Συσπείρωσης" από το Πε.Συ λόγω..Ζορμπά!

Η άρνηση του Προέδρου, κ. Στρατηγάκου, να δώσει το λόγο στον κ. Γόντικα, μετά την καταψήφιση της πρότασης του τελευταίου, περί συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως των συνεπειών του "Ζορμπά", οδήγησε σε αποχώρηση των κ. Γόντικα και Γούργαρη

Μετά από αυτή τη μικρή αναστάτωση, η κ. Νικολάκου προέβη σε ενημέρωση για όσα έγιναν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το περασμένο Σαββατοκύριακο (28-30 Σεπτεμβρίου 2018), λόγω του περάσματος του μεσογειακού κυκλώνα "Ζορμπάς".

 

Η κ. Νικολάκου επεσήμανε τα εξής, μεταξύ άλλων,:

"Έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από την πρώτη μας θητεία, έσωσαν ολόκληρες περιοχές από ολοσχερή καταστροφή"

"Oι πρώτες ενότητες που επλήγησαν ήταν αυτές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας"

"Ο συντονισμός ήταν αξιοθαύμαστος και μάλιστα στα "Βελανίδια Λακωνίας", τελευταία στιγμή διασώθηκαν εννέα άτομα που επέβαιναν σε σκάφος"

"Η Μεσσηνία είχε πρόβλημα σε όλο το παραλιακό της μέτωπο, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των αρμοδίων υπηρεσιών Περιφέρειας και Κράτους"

Αν δεν είχε γίνει αντιπλημμυρικό έργο στη πρώτη μας θητεία, θα είχαν αφανιστεί ολόκληρες περιοχές" 

"Ενοχλούνται κάποιοι γιατί είμαστε πανταχού παρόντες, όπως ήταν οι κ. Γιαννακούρας και Ρουμελιώτης στην Αρκαδία"

"Ο κ. Τατούλης ζήτησε να κηρυχθούν περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αυτές οι περιοχές θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, έχουμε ζητήσει τα στοιχεία από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές"

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.