Πολιτικη

Αρκαδία: Aποκατάσταση ζημιών από το πέρασμα του "Ζορμπά" (photos)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας, από τον κυκλώνα "Ζορμπά".

Ο κ. Γιαννακούρας έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Αυτοψία στις πληγείσες από τον κυκλώνα "Ζορμπά" περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα σε χωριά της Δυτικής Φαλαισίας, όπως η Καμάρα, οι Γιανναίοι και το Καμποχώρι που χτυπήθηκαν περισσότερο από την τελευταία κακοκαιρία.

Η περιοχή έχει αρκετές ζημιές και από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο και σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς προέδρους έχει στείλει μηχανήματα για την αποκατάσταση των ζημιών σε ρέματα, δρόμους και όπου άλλου υπάρχει ανάγκη.

Τα μηχανήματα θα παραμείνουν για κάποιες μέρες στην περιοχή ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει, εν όψει και του Χειμώνα, ώστε να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κοντά στους πολίτες και για το λόγο αυτό επισκεπτόμαστε όλες τις περιοχές για να βλέπουμε από κοντά τα θέματα, αφού είμαστε σε αυτήν την θέση, για να υπηρετούμε τους πολίτες".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.